Online Sugárvédelmi Továbbképzés

A XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam helyett

Tisztelt Tagtársak!

Tisztelt Kollégák!

Ahogy azt a korábbi tájékoztatásainkban, körleveleinkben is jeleztük, a járvány helyzet miatt elhalasztott, XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam helyett próbáltuk megkeresni a megoldásokat, hogy a szakmai tevékenységetek bemutatására lehetőséget biztosítsunk. A Sugárvédelmi Szakcsoport vezetősége a jelenlegi helyzetben online továbbképzést szervezése mellett döntött.

Az Online Sugárvédelmi Továbbképzésre a már hagyományos évzáró sugárvédelmi Mikulás rendezvénnyel összevontan 2020. december 8-án kerül sor.

A Szakcsoport vezetése felkéri a Szakcsoport tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse.

A rendezvény meghirdetését és az előadásokkal kapcsolatos információkat mellékeltük, illetve az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoport honlapján a következő linken érhető el:

http://elftsv.hu/2020/Korlevel-Online-Mikulás 2020-12-08.docx

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2020. november 15.

A jelentkezési lapot innen tölthetik le:

http://elftsv.hu/2020/2Jelentkezési lap-Online-SV_2020-12-08.docx

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről az alábbi linken található Pályázati felhívásban olvashatnak.

http://elftsv.hu/2020/Nívódíj pályázati felhívás 2020-12-08.pdf

A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2020 pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a mate.solymosi@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2020. november 15.

A tanfolyam idején kerül átadásra a Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérem. Az előző meghirdetések során már beérkeztek a javaslatok, amelyről a szakcsoport vezetősége novemberi ülésén fog dönteni. 

A Tanfolyamra a jelentkezési lapot az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2020. november 15-ig.

Budapest, 2020. október 16.

Baráti üdvözlettel:

A szervező bizottság nevében: Antus Andrea

A Sugárvédelmi Szakcsoport Titkára

Vissza a hírekhez