XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam, 2020. október 12-14., Zalakaros

Tisztelt Tagtársak!
Tisztelt Kollégák!

Ahogy azt a korábbi tájékoztatásainkban, körleveleinkben is jeleztük, igyekeztünk megtalálni a megfelelő helyszínt és időpontot a járvány helyzet miatt elhalasztott, XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam számára. Figyelembe véve a kérdőívre adott válaszokat, az ELFT Titkárság közreműködésével sikerült egy hasonló színvonalú szállodát is találni a konferencia helyszínéül. Természetesen a kiválasztásnál a pandémiás intézkedésekre is fokozott figyelmet fordítottunk.
Az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoportja ebben az évben október 12-14. között rendezi meg a XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Zalakaroson, a Hunguest Hotel Freya (https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/zalakaros/hunguest_hotel_freya/) szállodában.
A tanfolyam október 12-én ebéddel kezdődik és 14-én ebéddel ér véget.
Az ártájékoztatót itt találják:
http://elftsv.hu/2020/Artajekoztato_Sugarvedelmi_2020-10-12-14.pdf
A lemondási határidő: 2020.09.27. Ez után történő lemondás esetén a teljes összeget ki kell fizetni.
Az éves tagdíj összegére vonatkozó tájékoztatást itt olvashatják:
http://elftsv.hu/2020/2020-évi_tagdíj tájékoztató.pdf
A Szakcsoport vezetése felkéri a Szakcsoport tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli vagy poszter előadás formájában ismertesse.
A jelentkezési lapot innen tölthetik le:
http://elftsv.hu/2020/Jelentkezési lap-XLV-SV_2020-10-12-14.docx
A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről az alábbi linken található Pályázati felhívásban olvashatnak.
http://elftsv.hu/2020/Nívódíj pályázati felhívás 2020-10-12-14.pdf
A tanfolyam idején kerül átadásra a Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagtársunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére az alábbi linkről letölthető űrlappal:
http://elftsv.hu/2020/Jelololap_2020_SV-emlékéremre.docx
Az eddig jutalmazottak névsora a honlapunkon található (http://elftsv.hu/ Rólunk -> A SZAKCSOPORTRÓL -> Kitüntetettjeink).
A Tanfolyamra a jelentkezési lapot és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2020. szeptember 7-ig.
Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2020. szeptember 7.
Kérjük azon előadókat, akik már a korábban meghirdetett továbbképzésre küldtek be kivonatot, hogy az ismételt beküldéssel erősítsék meg ezen szándékukat.
A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2020. szeptember 7-ig, mert a programot így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2020 pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a mate.solymosi@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2020. szeptember 7.

Budapest, 2020. június 27.

Baráti üdvözlettel

A szervező bizottság nevében: Antus Andrea

A Sugárvédelmi Szakcsoport Titkára

Vissza a rendezvényekhez