Online Sugárvédelmi Továbbképzés

A Sugárvédelmi Szakcsoport vezetősége a jelenlegi helyzetben a XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam helyett online továbbképzést szervezése mellett döntött.

Az Online Sugárvédelmi Továbbképzésre a már hagyományos évzáró sugárvédelmi Mikulás rendezvénnyel összevontan 2020. december 8-án kerül sor.

A Szakcsoport vezetése felkéri a Szakcsoport tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse.

A rendezvény meghirdetését és az előadásokkal kapcsolatos további információt a Hírek menüpontban olvashatnak.

A Tanfolyamra a jelentkezési lapot az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2020. november 15-ig.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről szintén a Hírek menüpontban találnak tájékoztatást.

A tanfolyam idején kerül átadásra a Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérem. Az előző meghirdetések során már beérkeztek a javaslatok, amelyről a szakcsoport vezetősége novemberi ülésén fog dönteni. 

 

Vissza a rendezvényekhez