Második Körlevél

MÁSODIK Körlevél

 

Az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoportja, ahogy azt a korábban kiküldött első körlevélben ismertettük, Online Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot szervez összevonva a szokásos évzáró Sugárvédelmi Mikulás rendezvénnyel.

A továbbképzés időpontja 2020. december 8. (kedd)

A Szakcsoport vezetése az első körlevélben meghatározott határidőket a következők szerint módosítja:

A Tanfolyamra a jelentkezési lapot az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu)

  1. november 25-ig

A jelentkezési lap innen letölthető:

http://elftsv.hu/2020/2Jelentkezési lap-Online-SV_2020-12-08.docx

A résztvevők a konferencia kezdete előtt e-mailben kapnak információt a csatlakozás részleteiről. 

Felkérjük a Szakcsoport tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit előadás formájában ismertesse.

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2020. november 25.

Az előadók az előadásuk kivonatának beküldése mellett a jelentkezési lapon nyilatkoznak arról, hogyan szeretnék megtartani az előadásukat.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről az alábbi linken található Pályázati felhívásban olvashatnak.

http://elftsv.hu/2020/2Nívódíj pályázati felhívás 2020-12-08.pdf

Beküldési határidő: 2020. november 25.

Budapest, 2020. november 10.

 

    Baráti üdvözlettel:

Antus Andrea

a szervezőbizottság nevében

Vissza a rendezvényekhez