HARMADIK KÖRLEVÉL

November 25-én lejárt az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoportja által szervezett Online Sugárvédelmi Továbbképzésre jelentkezés és az előadások, valamint a SOMOS Alapítvány által meghirdetett Sugárvédelmi Nívódíj Pályázat határideje.

A továbbképzésre eddig közel 100 tagtársunk és hazai sugárvédelmi szakember jelentkezett. Számukra a rendezvényhez való csatlakozásról a következő héten küldünk információt.

 Hogy a továbbképzésen minden sugárvédelemben dolgozó szakember bemutathassa eredményeit, valamint az elmúlt időszakban végzett munkáját, a Sugárvédelmi Szakcsoport vezetősége döntött az előadással jelentkezés, a kivonatok beküldési határidejének ismételt meghosszabbításáról.

 Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni.

Beküldési határidő: 2020. november 30.

 

Az előadóknak az előadásuk kivonatának beküldése mellett a jelentkezési lapon nyilatkozni kell arról, hogyan szeretnék megtartani az előadásukat.

Az előadások kivonatainak formai követelményeiről az első körlevélben adtunk tájékoztatást.

 

A SOMOS Alapítvány Kuratóriuma a pályázati feltételek szerint beküldött pályamunkák között idén is kiosztja az Alapítvány Sugárvédelmi Nívódíját. A pályázati feltételekről a mellékelt pályázati felhívásban olvashatnak.

A díjak odaítéléséhez elengedhetetlen a kellő számú pályamunka beküldése, ezért az Alapítvány Kuratóriuma lehetőséget biztosít további pályaművek benyújtására a beküldési határidő módosításával.

 

Beküldési határidő: 2020. november 30.

 

Kérjük a sugárvédelem szakterületén végzett kutatásban elért eredményeikkel pályázzanak a Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályaműveket az alábbi pályázati kiírás szerint az abban megadott e-mail címre kell megküldeni.

http://elftsv.hu/2020/3Nívódíj pályázati felhívás 2020-12-08.pdf

 

Baráti üdvözlettel:

A szervező bizottság nevében: Antus Andrea

A Sugárvédelmi Szakcsoport Titkára

 

Vissza a rendezvényekhez