2018. április 17-19. XLIII. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam Hajdúszoboszló

A tanfolyam programbizottsága által összeállított program a szakcsoport honlapjáról letölthető (www.kfki.hu/elftsv). Szerencsére idén is számos pályázat érkezett a Sugárvédelmi Nívódíjra (5 fő). Ebben az évben nem lesz külön poszter szekció, de ismét lesznek a kiállítók által szponzorált kávészünetek.

Külön szekcióban fogunk megemlékezni Fehér Istvánról, szakcsoportunk alapítójáról és tiszteletbeli elnökéről! Felhívjuk a Sugárvédelmi Szakcsoport tagjainak figyelmét, hogy április 18-án délután rendkívüli taggyűlést tartunk. A pontos időpontot a kiadott programfüzet tartalmazza majd. Amennyiben a rendkívüli taggyűlés nem határozatképes, a rendkívüli taggyűlést 30 perccel később változatlan napirenddel ismét megtartjuk. A rendkívüli taggyűlésen a vezetőség az SZMSZ módosítási javaslatát fogja előterjeszteni jóváhagyásra. Az SZMSZ tervezetét jelen körlevél mellékleteként küldjük.
A szóbeli előadások ideje 15 perc, amelyet 5 perc vita, megbeszélés követ. A Nívódíj pályázók esetén az előadások ideje 20 perc, amelyet 5 perc kérdés, hozzászólás követ. Kérjük, hogy az időkorlátot lehetőség szerint mindenki tartsa be.
A tanfolyamot Hajdúszoboszlón, a Hunguest Hotel Békében (4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10.) (http://www.hotelbeke.hunguesthotels.hu ) rendezzük meg. A tanfolyam programja 2018. április 17-én 11:00-tól regisztrációval és ebéddel kezdődik. A továbbképzés hivatalos programját 13:00-kor az elnök nyitja meg köszöntő beszédével. A szálloda mögött ingyenes, őrzött parkoló áll rendelkezésre. A Hajdúszoboszlóra induló vonatok menetrendje a http://www.mavcsoport.hu internetes oldalon tekinthető meg. A Vasútállomástól minden vonat érkezését követően autóbusz indul a Béke Szálló mellett található autóbusz pályaudvarra.

Az első étkezés április 17-én az ebéd, az utolsó április 19-én szintén az ebéd lesz. Az étkezések büfé jellegűek. A bankett április 18-án 20:00 órakor kezdődik az étteremben, ennek során - a szokásainkhoz híven - a Sugárvédelmi Szakcsoport emlékérmének és a Nívódíjak átadására is sor kerül.

A hivatalos program tervezett befejezését jelentő zárszóra április 19-én 12:00-kor kerül sor.


Budapest, 2018. március 29.
Baráti üdvözlettel:
Bujtás Tibor
a szervezőbizottság nevében

Vissza a rendezvényekhez